De Verbinders achtergrond
Wist jij dat de arbeidsmarkt altijd regionaal is?

Hoe werkt het in de praktijk

De arbeidsmarkt verandert continu, hier moet je als werkgever elke keer opnieuw op inspelen. HR Netwerk de Verbinders helpt je graag hierbij. Hoe? Door het werk en de HR vraag centraal te stellen gericht op de dagelijkse praktijk.

Waarom zou je aansluiten?
Jij als werkgever wil natuurlijk het beste rendement behalen uit het belangrijkste kapitaal van je bedrijf; je medewerker. Maar soms is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld door ziekte, re-integratie na ziekte, (dreigende)boventalligheid of een medewerker die ander werk ambieert dan jij kan bieden en daardoor niet meer 100% gemotiveerd is. Kortom, jij hebt er als goed werkgever ook financieel belang bij dat jouw medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en je wilt hier graag je steentje aan bij dragen.

Wie zitten er aan tafel?
Kort gezegd, de persoon die personeel in zijn portefeuille heeft en daar beslissingen over mag nemen. Dit is dus vaak een directeur/eigenaar, de HR-manager, HR businesspartner, mobiliteitsmanager of de recruiter. Je weet welke personele vraagstukken er leven en je bent op de hoogte van de personele vraag en aanbod binnen jouw organisatie. Er zijn geen dienstverleners aanwezig deze kunnen lid worden van de Verbinders Kennisbank.

Hoe bereik je resultaat?
10 keer per jaar komen wij als netwerk samen. Dit doen we op locatie van één van onze leden. Tijdens deze bijeenkomsten staan er twee thema’s centraal:

  • Pitch & Match
  • Kennisdeling

Tevens organiseren we ieder jaar De Week van het Werkplezier. In deze week laten we in sneltreinvaart alles zien wat we het hele jaar door als netwerk voor en met elkaar doen. Als werkgever presenteer je je op de arbeidsmarkt, zet je de deuren van jouw organisatie open tijdens de openhuis en kunnen andere medewerkers een keer mee lopen. We organiseren een inspirerend en leuk event met boeiende workshops en een verassende afsluitende act voor iedereen. Deze week biedt jou als werkgever de gelegenheid om op een heel laagdrempelige manier met jouw medewerkers de eigen duurzame inzetbaarheid bespreekbaar te maken.

Het doel is:

  1. Branding van onze leden- welke bedrijven zitten er allemaal in ons netwerk en wat doen zij precies? Welke functies hebben zij allemaal en hoe ziet bij hun een gewone werkdag eruit?
  2. Medewerkers die ander werk zoeken in de regio kunnen een kijkje te nemen bij een andere organisatie en/of branche en zo ‘live’ ervaren hoe het is om ergens anders te werken;
  3. Medewerkers die prima op hun plek zitten een (kennis)netwerk aanbieden om ze zo ongemerkt toch aan hun eigen duurzame inzetbaarheid te laten werken.

Benieuwd hoe een bijeenkomst er in de praktijk uitziet?! Lees dan hier verder.

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel