De Verbinders achtergrond
Wij geven je een reality-check op de huidige arbeidsmarkt. Wij doen niet aan 'droombanen'. Sorry!

Gratis Masterclass

Ik en de Arbeidsmarkt

Locatie: Online
Datum: 13 november 2023 15.30-17.00 uur

Alles wat je nodig hebt om op de juiste werkplek te komen, dat leren we jou! In deze Masterclass laten we je in vogelvlucht zien hoe dit ook voor jou werkt. Want wist je dat 70% van alle banen vervuld worden via 'het netwerk'?

Dit geldt voor interne banen en externe banen! Want ook voor een leuke interne job helpt het als je strategisch kunt netwerken. Het is onze overtuiging dat netwerken altijd de snelste weg is naar nieuw werk. Van traditioneel solliciteren naar slim leren netwerken werkt altijd.

Gratis Advies

Mini Arbeidsmarkt APK

Locatie: waar je maar wilt, onze sessies verlopen via Microsoft Teams.

Elke maand selecteren wij twee mensen die in aanmerking komen voor de gratis Mini Arbeidsmarkt APK. In dit half uur mag je ons alle vragen stellen die jij hebt over het vinden van werk en hoe de huidige arbeidsmarkt werkt.

Deze sessies verlopen via Microsoft Teams. Dit kan met een smartphone/laptop enz. als er maar een camera op zit, want we willen je wel kunnen zien ;-) Denk jij dat je hiervoor in aanmerking komt, meld je dan nu aan en motiveer waarom we jou moeten kiezen.

Gratis Ebook

Vijf gouden stappen naar jouw nieuwe baan in de regio

Bedankt voor je interesse. Dit ebook helpt je nieuw werk te vinden in de regio aan de hand van vijf gouden stappen die wij voor je hebben uitgewerkt. Snel en overzichtelijk aan de slag op weg naar de nieuwe match.

Publicaties

Duurzame Inzetbaarheid in de regio

Iedereen die op zoek is naar ander werk kan bij ons terecht. Het maakt niet uit waarom. Wij leren je hoe je snel en simpel kunt solliciteren; zelfs als je al lang geleden voor het laatst gesolliciteerd hebt. Wij zijn Annemieke Rexwinkel en Kirsten van Til.

Met onze kennis, ervaring en het netwerk dat wij om ons heen hebben vindt 70% van de mensen waar wij mee werken een nieuwe werkplek. Wij coachen jou ook graag op het vinden en verkrijgen van jouw unieke werkplek zodat je rust ervaart en werk weer leuk wordt!

Wij bieden geen garanties, maar wel een plan voor succes!

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2023 - realisatie StudioDubbel