De Verbinders achtergrond
Wij geven je een reality-check op de huidige arbeidsmarkt. Wij doen niet aan 'droombanen'. Sorry!
Gratis Masterclasses

Locatie: Online
Datum: 3 juni 15.30-17.00 uur = Vol

Wij bieden 2 gratis masterclasses aan die afwisselend worden gehouden.

Netwerken voor je Zichtbaarheid; Kennen je collega's je alleen als Frank van Finance terwijl je zoveel meer in je mars hebt of in het verleden hebt gedaan. Je hebt ambities, maar je weet niet goed hoe je deze moet verwoorden en hoe je deze intern zichtbaar moet maken. Wij geven je de eerste zet in de goede richting op 5 februari en 30 september 2024.

Ik en de Arbeidsmarkt; gaat over alles wat je nodig hebt om op de juiste werkplek te komen. We geven je inzicht in hoe de huidige arbeidsmarkt werkt en hoe je leert netwerken. Want 70% van alle banen wordt vervuld worden via 'het netwerk' en dat geldt ook voor interne banen. Deze masterclass is op 3 juni en 25 november 2024.

Gratis Advies

Mini Arbeidsmarkt APK

Locatie: waar je maar wilt, onze sessies verlopen via Microsoft Teams.

Elke maand selecteren wij twee mensen die in aanmerking komen voor de gratis Mini Arbeidsmarkt APK. In dit half uur mag je ons alle vragen stellen die jij hebt over het vinden van werk en hoe de huidige arbeidsmarkt werkt.

Deze sessies verlopen via Microsoft Teams. Dit kan met een smartphone/laptop enz. als er maar een camera op zit, want we willen je wel kunnen zien ;-) Denk jij dat je hiervoor in aanmerking komt, meld je dan nu aan en motiveer waarom we jou moeten kiezen.

Gratis Ebook

Vijf gouden stappen naar jouw nieuwe baan in de regio

Bedankt voor je interesse. Dit ebook helpt je nieuw werk te vinden in de regio aan de hand van vijf gouden stappen die wij voor je hebben uitgewerkt. Snel en overzichtelijk aan de slag op weg naar de nieuwe match.

Publicaties

Duurzame Inzetbaarheid in de regio

Iedereen die op zoek is naar ander werk kan bij ons terecht. Het maakt niet uit waarom. Wij leren je hoe je snel en simpel kunt solliciteren; zelfs als je al lang geleden voor het laatst gesolliciteerd hebt. Wij zijn Annemieke Rexwinkel en Kirsten van Til.

Met onze kennis, ervaring en het netwerk dat wij om ons heen hebben vindt 70% van de mensen waar wij mee werken een nieuwe werkplek. Wij coachen jou ook graag op het vinden en verkrijgen van jouw unieke werkplek zodat je rust ervaart en werk weer leuk wordt!

Wij bieden geen garanties, maar wel een plan voor succes!

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2024 - realisatie StudioDubbel