De Verbinders achtergrond
Onderschat nooit de kracht van een 1e stap

Masterclass: Ik en de Arbeidsmarkt

Alles wat jouw medewerkers nodig hebben om op de juiste werkplek te komen, dat leren wij ze! In deze Masterclass laten we je in vogelvlucht zien hoe de huidige arbeidsmarkt werkt. Want 70% van alle banen wordt vervuld via ‘het netwerk’. Dit geldt voor interne banen en externe banen! Want ook voor een leuke andere interne job helpt het als je strategisch kunt netwerken. Jij wilt toch ook de beste medewerker op de juiste plek!

Het is onze overtuiging dat netwerken altijd de snelste weg is naar nieuw werk. Van traditioneel solliciteren naar slim leren netwerken werkt altijd. Maar ja, hoe krijg je zo’n netwerk?! In deze masterclass stippen wij alle facetten aan die je als werkzoekende tegenkomt. Deze Masterclass draagt zeker bij aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers door alle nieuwe kennis en energie die ze op doen.

Stromen er vanuit deze groep 4 medewerkers door naar de training Arbeidsmarkt Klaar! dan krijgt u van ons deze Masterclass gratis aangeboden.

Euro 499,- excl. btw

2 uur

In Company

Kirsten van Til & Annemieke Rexwinkel

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2024 - realisatie StudioDubbel