Over ons

Onze werkwijze

  • De arbeidsmarkt is vanaf dag 1 in beeld.
  • Wij zetten ons warme netwerk doelgericht voor je in.
  • Sterk in de arbeidsmarktregio Arnhem/Achterhoek/Liemers.
  • Praktijkgericht; veel zelf doen en ervaren.
  • Mindset verandering; van traditioneel solliciteren naar netwerken om die baan te veroveren.
  • Spiegelen; Wat is realistisch en haalbaar op de huidige regionale arbeidsmarkt.
  • Sterk in jouw duurzame inzetbaarheid en wendbaarheid vergroten; “Welke (arbeidsmarkt)oplossing heb jij te bieden?”.
  • Positieve flow met humor
  • Naast de training ook intensief contact via telefoon/mail/whats-app/LinkedIn om geen kans te missen.

Alle trainingen worden gestart met een telefonisch intakegesprek zodat we de inhoud nog beter aan kunnen laten sluiten op jouw persoonlijke doelstelling.

Wie wij zijn

Wij zijn Annemieke Rexwinkel – Pelgrom & Kirsten van Til, twee regionale arbeidsmarkt-specialisten. Samen goed voor zo’n 40 jaar werkervaring op het gebied van HR, Mobiliteit en Werving & Selectie.

“De Verbinders” komt o.a. voort uit het netwerk dat wij in 2015 hebben opgericht; ACE Arnhem/Achterhoek/Liemers. Dit is een intersectoraal werkgeversplatform met als doel om werknemers van werk-naar-werk te bemiddelen in de regio en HR-kennis te delen. Door ons grote netwerk en onze open en positieve blik op werk zijn wij succesvol in het coachen van werkzoekenden naar nieuw werk. Met de blik op “Hoe kan het wel?!” en een realistische kijk op kansen en mogelijkheden kunnen wij jou als geen ander helpen om die volgende stap in je loopbaan te zetten.

Waar staan wij voor
Hoe kun jij nu je voordeel doen met het gegeven dat 70% van je alle banen “via via” vervuld wordt? Hoe zorg jij dat jij snel op de hoogte bent wanneer jouw gewenste baan vacant komt? Hoe beweeg jij je nu efficiënt op de arbeidsmarkt? Dat is onze expertise en daarmee gaan wij jou helpen!

Wat wij voor jou kunnen betekenen
We leren je strategisch te netwerken, online en “ in real life”. We laten je zien hoe je je netwerk doelgericht opbouwt. Wij focussen op jouw vakkennis en helpen je om je persoonlijke arbeidsmarkt strategisch in kaart te brengen. Samen met je CV en linkedIn profiel vormt dit straks één geheel. Vaak horen wij: “Maar ik heb helemaal geen netwerk” of “Ik houd niet van netwerken want dan moet ik alle borrels af…” of “Dan moet ik mijzelf gaan verkopen..”. We kennen alle bezwaren maar we laten je ervaren dat iedereen al over een netwerk beschikt, het is nu de kunst om deze in kaart te brengen en slim aan te vullen. Als je jouw arbeidsmarkt in beeld hebt zul je merken dat het bijna vanzelf gaat.

Zet die volgende stap. Wij helpen je op weg!

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
(06) 226 97 977

Kirsten van Til
(06) 145 48 768

Contact

Als je jouw gegevens stuurt, bellen we je snel!

Versturen
Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

info@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2019 - realisatie StudioDubbel