De Verbinders achtergrond
Wat is er te doen

Agenda

10 keer per jaar komen wij bijeen. In bijgevoegde agenda kun je de data voor dit jaar terugvinden en vragen wij je om je in te schrijven. Zo weet de ontvangende partij waar we te gast zijn op hoeveel kopjes koffie zij moeten rekenen;)

15 oktober 2020

LET OP: ONLINE : "Verlies bespreekbaar op het werk in tijden van Covid’’

Kimberly Heij werkzaam als manager bij de Provincie Gelderland, Master in arbeid- en organisatiepsychologie, post HBO Rouw- en verlies trapt dit thema af door voor ons inzichtelijk te maken hoe onze eigen verlieservaringen ons handelen als (HR)professional onbewust bepaalt.  Verlies in een organisatiecontext is ook altijd gekoppeld aan persoonlijk verlies. Als je als (HR)manager inzicht hebt in je eigen verlies en hoe je daar mee omgaat helpt je dat om meer bewust keuzen te maken hoe je hierin met je medewerker(s) omgaat. Kimberley: "Covid brengt verlies met zich mee: fysiek contact bij bruiloften en uitvaarten. Op het werk de vertrouwde werkwijzen,  de sociale contacten of zelfs je baan. Onze wereld is in korte tijd, ongevraagd verandert. Ik geef je inzicht in het (h)erkennen van verlies bij jezelf en de medewerker. Waardoor je mogelijk een nieuw handelsperspectief krijgt."

9 april 2020

GEANNULEERD - Deze meeting wordt in het najaar nog ingepland. Datum volgt.

14 mei 2020

Thema: Arbeidsrecht in tijden van Corona en een verrassing van Aaltje VIncent

7 juli 2020

Thema: We houden dit keer weer een combinatie-meeting. Dat wil zeggen dat je van harte welkom bent op de meeting live te volgen bij CoCon Print & Fulfilment in Doetinchem maar dat we ook een livestream regelen voor diegenen die de meeting online willen volgen. We starten om 14.00 uur een eindigen met een zomerborrel

18 juni 2020

Thema: Spreker Ben Rogmans van de Intelligence group. Een kijk vanuit de actuele cijfers op de arbeidsmarkt in de regio Arnhem/Achterhoek/Liemers

17 september 2020

Gastspreker: Anne Berndsen met als thema  'Millenials op de werkvloer'. We starten om 14.00 uur. De locatie zal nog bekend gemaakt worden.

19 november 2020

Online Dag van het Werkplezier met als Thema Werkplezier

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2020 - realisatie StudioDubbel