De Verbinders achtergrond
70% van de mensen die wij op weg helpen, vindt een andere baan die net zo goed -en soms zelfs beter- bij ze past. En nog in de regio ook!

Herken jij dit?

"Je hebt onlangs gehoord dat jouw baan vervalt en dat je boventallig wordt. Dat had je niet aan zien komen! Je dacht hier je pensioen te gaan halen en nu dit… Sindsdien wisselt je stemming razendsnel tussen boos en verdrietig. Op een goede dag zie je het als een kans op een nieuw begin, maar op een slechte dag zie je het bord ‘TE KOOP’ al in je tuin staan. Die onrust vreet energie. Natuurlijk, je hebt ècht niet stilgezeten en hebt een schat aan werkervaring opgedaan, maar hoe kan je dat nu duidelijk overbrengen aan een nieuwe werkgever? Wie zit er op jou te wachten? Waar bevindt zich het werk dat jij zoekt? En hoe kom ik dan aan de sollicitatietafel? Help!"

Hoe we jou kunnen helpen?

Iedereen die op zoek is naar ander werk kan bij ons terecht. Het maakt niet uit waarom. Wij leren je hoe je snel en simpel kunt solliciteren; zelfs als je al lang geleden voor het laatst gesolliciteerd hebt. Wij zijn Annemieke Rexwinkel en Kirsten van Til.

Met onze kennis, ervaring en het netwerk dat wij om ons heen hebben vindt 70% van de mensen waar wij mee werken een nieuwe werkplek. Wij coachen jou ook graag op het vinden en verkrijgen van jouw unieke werkplek zodat je rust ervaart en werk weer leuk wordt!

Wij bieden geen garanties, maar wel een plan voor succes!

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2024 - realisatie StudioDubbel