De Verbinders achtergrond
70% van de mensen die wij op weg helpen, vindt een andere baan die net zo goed -en soms zelfs beter- bij ze past. En nog in de regio ook!

Herken jij dit?

"In verband met een reorganisatie binnen enkele afdelingen zijn er wat mensen boventallig geraakt. Maar je hebt geen idee waar deze mensen hun loopbaan weer kunnen voortzetten. Jij weet maar één ding; voor het einde van het jaar moeten ze van jullie payroll af zijn. Liefst van werk naar werk want dat scheelt enorm in de transitiekosten. Maar ja, deze mensen werken al zo lang bij jullie dat je bijna wel zeker weet dat ze niet beschikken over een warm extern netwerk. En jijzelf trouwens ook niet echt… Je hebt echt geen idee hoe je hierin tot een win/win situatie kan komen."

Hoe zou het zijn als...

Wij zijn arbeidsmarktexperts met jarenlange ervaring in de regio Arnhem en de Achterhoek. Wij zijn iedere dag bezig met het vergroten en het verzilveren van kansen op de arbeidsmarkt voor onze inmiddels meer dan 40 aangesloten werkgevers. We hebben dus zicht op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kansrijke overstap-beroepen. Neem ook deel aan HR Netwerk De Verbinders.

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2024 - realisatie StudioDubbel