Week van het Werkplezier

De Week van het Werkplezier – wat houdt het in?
De week van het Werkplezier is een jaarlijks terugkerend evenement. In deze week staat de medewerker centraal en vergroten wij uit wat we het hele jaar door doen.

De Week van het Werkplezier heeft twee doelen:

 1. Elkaar ontmoeten, inspireren, van elkaar leren en samen sterker komen te staan. Samen in beweging komen voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers en zo het werkplezier te vergroten. Tevreden medewerkers, tevreden werkgevers.
 2. Als werkgever krijg je de kans jouw organisatie goed op de kaart te zetten en te laten zien waar je voor staat. Jouw zichtbaarheid wordt vergroot.

Voor wie is de Week van het Werkplezier?
De Week van het Werkplezier wil twee doelgroepen bedienen:

 1. Medewerkers die op zoek zijn naar een andere baan.
 2. Medewerkers die niet op zoek zijn naar een andere baan maar hun netwerk willen vergroten.

Wat kun je verwachten tijdens de Week van het Werkplezier?

Van 11- 18 november kun je je aanmelden voor een Open Huis bij 1 of meerdere leden van HR Netwerk De Verbinders. De organisaties kiezen hiervoor zelf een eigen invulling. Informatie hierover kun je terugvinden in de agenda. Hier kun je je tevens aanmelden. Op 19 november is er een afsluitend Event. Aanmelding hiervoor gaat ook via de agenda.

 1. Open Huis
  Verschillende leden/organisaties organiseren een Open Huis. Een moment waarop medewerkers van andere deelnemende organisaties worden ontvangen. Het doel is te laten zien wat deze organisatie inhoudt, welk soort werkzaamheden er verricht worden en welke vraagstukken er spelen ook is er de gelegenheid om hier te spreken met een recruiter of medewerkers.
  Tijdens het Open Huis is er de mogelijkheid voor medewerkers om zich in te schrijven voor een meeloopmoment. Wanneer deze plaatsvinden wordt in onderling overleg bepaald.

 2. Event
  Op donderdag 19 november sluiten we de Week van het Werkplezier af met de Plezier in je werk Show van de Inspiration Company. Een Event boordevol sprekers, workshops en netwerkmogelijkheden.

  Dit alles vindt plaats op het Graafschap College, J.F. Kennedylaan 49
7001 EA Doetinchem van 13:00 tot 17:30.

  Programma:
  • 13:00 uur Opening Annemieke en Kirsten.
  • 13:30 uur - 14:15 uur begint de eerste workshop-ronde (klik hier voor aanbod en inschrijven).
  • 14:30 uur - 15:15 uur begint de tweede workshop-ronde (klik hier voor aanbod en inschrijven).
  • 15:15 uur - 16:15 uur Arbeidsmarkt. Netwerken, vacatures bekijken, informatie vragen (klik hier voor deelnemers Arbeidsmarkt).
  • 16:15 uur - 17:15 uur afsluitende act…..De Plezier in je werk show! van de Inspiration Company uit Arnhem. Een dynamisch theaterstuk over Werkplezier gevolgd door een interactief gedeelte, de Hersentest, over wat Werkplezier voor jou betekent. Dus uit je stoel, beweeg en beken kleur!
  • 17.15 uur Netwerkborrel!

Wil je alvast inspiratie op doen, kijk dan naar het filmpje van 2019 en meld je aan!

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2020 - realisatie StudioDubbel

Leuk dat je ons bezoekt! Deze website gebruikt cookies om je steeds beter van dienst te kunnen zijn. Door gebruik te maken van deze website, ga je daarmee akkoord.

Sluiten