Afgelopen jaar hebben we door Covid-19 moeten uitwijken naar een online 'Dag van het Werkplezier'. We hopen dat we in 2021 elkaar weer live kunnen ontmoeten in de 'Week van het Werkplezier'. We verwachten dat dit in het najaar is en zullen t.z.t. de datum bekend maken.

Hieronder de terugblik van:
19 november - online 'Dag van het Werkplezier'

De Dag van het Werkplezier – wat houdt het in?

Weet je nog? In april dachten we nog door onze Week van het Werkplezier te verplaatsen naar het najaar we deze wel live met elkaar konden vieren. Helaas is dit nu nog niet mogelijk maar verder uitstel is voor ons geen optie. Want juist NU is het belangrijk om de verbinding met je netwerk op te blijven zoeken en in gesprek te blijven over (jouw) kansen en mogelijkheden. Daarom hebben we een spetterende en inspirerende online dag voor jou , en je collega’s, georganiseerd! Dus meld je snel aan en laat je verrassen! Dit is een tijd van onzekerheid en aanpassen maar ook een tijd van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Op deze dag staat jouw regie op werkplezier centraal!

Voor wie is de Dag van het Werkplezier?

 1. Medewerkers die op zoek zijn naar een andere baan.
 2. Medewerkers die niet op zoek zijn naar een andere baan maar werken aan hun duurzame inzetbaarheid voor nu en in de toekomst.

Wat kun je verwachten tijdens de ‘Dag van het Werkplezier’?

Op 19 november van 10.00 uur tot 15.30 uur kun je deelnemen aan allerlei verschillende onlineactiviteiten. We hebben samen met onze netwerkpartners een zo gevarieerd mogelijk programma voor je samengesteld. Of je nu op zoek bent naar vacatures, het vergroten van je netwerk, innerlijke rust, & reflectie, even lekker bewegen, je LinkedIn strategie aanscherpen of Vitaler leiderschap; kies je sessie en meld je aan. We trappen om 10 uur af met een te gekke Creative Battle van Inspiration Company die ons helpen om creatief te denken. In deze tijd waarin ons werk en leven sterk verandert is het heel belangrijk om te leren hoe je creatief kunt denken. Deze tijd met Covid brengt uitdagingen met zich mee, maar juist ook nieuwe mogelijkheden. En om die mogelijkheden ook echt te realiseren, hebben we creativiteit en innovatiekracht nodig. In onze Creative Battle zullen we jullie uitdagen om op een nieuwe uitdagende manier naar het dagelijks werk te kijken, met als doel: meer werkplezier!

Programma:

  • 09:45 uur                       Gezamelijke opening met Annemieke & Kirsten
  • 10:00 uur - 11:00 uur   Creative Battle door Inspiration Company
  • 11:10 uur - 12.10 uur   Keuze uit: 'Springplanksessie' of 'Vitaal Leiderschap'
  • 12:10 uur - 13.00 uur   Pauze
  • 13:00 uur - 14:00 uur   Keuze uit: 'Mindfullness' of 'Springplanksessie'
  • 14:10 uur - 15:10 uur   Keuze uit: 'Netwerken via LinkedIn' of 'No Sweat'
  • 15:10 uur                       Afsluiting van de dag.

Meld je aan via deze link!

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel

Leuk dat je ons bezoekt! Deze website gebruikt cookies om je steeds beter van dienst te kunnen zijn. Door gebruik te maken van deze website, ga je daarmee akkoord.

Sluiten