Week van het Werkplezier 2021

Week van het Werkplezier– wat houdt het in?

Nadat we vorig jaar een online versie hebben georganiseerd, ga we ervanuit dat we elkaar weer live kunnen ontmoeten. Natuurlijk houden we alle Covid19 maatregelen in acht maar tot heden ziet het er gunstig uit.

De Week van het Werkplezier heeft twee doelen:

1.     Elkaar ontmoeten, inspireren, van elkaar leren en samen sterker komen te staan. Samen in beweging komen voor duurzame inzetbaarheid van jouw als medewerker en zo het werkplezier te vergroten.

2.     Als werkgevers krijg je de kans jouw organisatie goed op de kaart te zetten en te laten zien waar je voor staat. Jouw zichtbaarheid wordt vergroot.

 Dus meld je snel aan en laat je verrassen, jouw regie op werkplezier staat centraal!

Voor wie is de Dag van het Werkplezier?

 1. Medewerkers die op zoek zijn naar een andere baan.
 2. Medewerkers die niet op zoek zijn naar een andere baan maar werken aan hun duurzame inzetbaarheid en hun vakkennis en netwerk willen vergroten.
 3. Werkgevers; Je kunt netwerken, mogelijke samenwerkingspartners ontmoeten, je organisatie op de kaart zetten, vacatures delen, in contact komen met toekomstige werknemers etc.

Wat kun je verwachten tijdens de ‘Week van het Werkplezier’?

De Week van het Werkplezier bestaat uit 3 onderdelen; een Open Huis, meelopen op een werkplek en het Loopbaanfestival.

1: Open Huis

We hebben al onze leden gevraagd om een Open Huis te organiseren tussen maandag 8 november en donderdag 18 november 2021. Elke organisatie bepaalt zelf hoe ze dit invullen/dag/tijdstip/live of online. Kijk bij inschrijven waar je uit kunt kiezen. Het volledige programma zal maandag 4 oktober bekend zijn.

2. Meekijken op en andere werkplek voor één dag

Elke jaar organiseren wij de mogelijkheid dat medewerkers een dagje bij een organisatie of een specifieke functie kunnen meelopen. Echter op dit moment ziet de wereld er iets anders uit en heeft elke organisatie natuurlijk te maken met de Corona-maatregelen en wat dit voor het interne personeel betekent en het ontvangen van gasten. Afhankelijk van de werkgever zal deze mogelijkheid wel of niet worden aangeboden.

3. Loopbaanfestival

Op donderdag 18 november organiseren we in de middag een loopbaanfestival. We hebben een zo gevarieerd mogelijk programma voor je samengesteld. Of je nu op zoek bent naar vacatures, het vergroten van je netwerk, kennis delen, informatie over solliciteren er is van alles te vinden op onze arbeidsmarkt. Verschillende werkgevers zullen je tips/tools meegeven om jouw duurzame inzetbaarheid te vergroten. Zoals gebruikelijk eindigen we met een inspirerende spreker of active act. We houden nog even geheim wat het dit jaar wordt. Schrijf je in voor de middag en zorg dat je er bij bent.

Programma:

  • 13.30 uur                       Ontvangst bij Civon Innovatiecentrum (Hutteweg 32 Ulft, terrein de Dru)
  • 14.00 uur - 14.15 uur   Opening
  • 14:15 uur - 14.30 uur   Kort interview ervaringen Open Huis/Meeloopdag
  • 14.30 uur - 16.00 uur   Arbeidsmarktactiviteiten en Netwerken
  • 16:00 uur - 17:00 uur   Spreker
  • 17:30 uur                       Afsluiting van de dag.

Meld je aan via deze link!

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel

Leuk dat je ons bezoekt! Deze website gebruikt cookies om je steeds beter van dienst te kunnen zijn. Door gebruik te maken van deze website, ga je daarmee akkoord.

Sluiten