Vanwege de aangescherpte Covid-19 maatregelen zullen alle activiteiten i.h.k.v. de Week van het Werkplezier in november worden gecancelled en verplaatst naar het voorjaar 2022. Voor de medewerkers komt er een alternatief online programma op 18 november!

Week van het Werkplezier

Week van het Werkplezier– wat houdt het in?

De Week van het Werkplezier heeft twee doelen:

 1. Elkaar ontmoeten, inspireren, van elkaar leren en samen sterker komen te staan. Samen in beweging komen om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten en zo het werkplezier te vergroten. Tevreden medewerkers, tevreden werkgevers.
 2. Als werkgever krijg je de kans jouw organisatie goed op de kaart te zetten en te laten zien waar je voor staat. Jouw zichtbaarheid wordt vergroot.

 Dus meld je snel aan en laat je verrassen, jouw regie op werkplezier staat centraal!

Voor wie is de Dag van het Werkplezier?

 1. Medewerkers die op zoek zijn naar ander werk (vrijwillig of gedwongen).
 2. Medewerkers die (nog) niet op zoek zijn naar een andere baan maar werken aan hun duurzame inzetbaarheid en hun vakkennis en netwerk willen vergroten.
 3. Werkgevers; Je kunt netwerken, mogelijke samenwerkingspartners ontmoeten, je organisatie op de kaart zetten, vacatures delen, in contact komen met toekomstige werknemers etc.

Wat kun je verwachten tijdens de ‘Week van het Werkplezier’?

De Week van het Werkplezier bestaat uit 3 onderdelen; een Open Huis, Meelopen op een werkplek en het Loopbaanfestival.

1: Open Huis

Wij organiseren voor onze deelnemers speciaal een Open Huis. Elke organisatie bepaalt zelf hoe ze dit invullen/dag/tijdstip/live of online. Kijk bij inschrijven waar je uit kunt kiezen.

2. Meekijken op en andere werkplek voor één dag

Elke jaar oganiseren wij de mogelijkheid dat medewerkers een dagje bij een organisatie of op een specifieke functie kunnen meelopen. Echter op dit moment ziet de wereld er iets anders uit en heeft elke organisatie zijn eigen richtlijnen voor het ontvangen van externe gasten. Afhankelijk van de werkgever zal deze mogelijkheid dan wel of niet worden aangeboden of anders worden vorm gegeven.

3. Loopbaanfestival

Op de donderdagmiddag organiseren wij een Loopbaanfestival, we gaan knallend van start met een interactieve sessie over Werkgeluk door 'Geluksprofessor' Mirjam Spitholt. We hebben een zo gevarieerd mogelijk programma voor je samengesteld. Of je nu op zoek bent naar vacatures, het vergroten van je netwerk, kennis delen, informatie over solliciteren er is van alles te vinden op onze arbeidsmarkt. Verschillende werkgevers zullen je tips/tools meegeven om jouw duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Kijk hier naar het gave filmpje van de locatie die je gaat bezoeken tijdens het loopbaanfestival!

LET OP: Aangepast programma vanwege de aangescherpte Covid-19 regels!

Programma Online:

  • 13.30 uur                       Online Masterclass: Netwerken Werkt!
  • 15.00 uur - 15.15 uur   Pauze
  • 15.15 uur - 16.15 uur   Online Live Loopbaan Q&A

Meld je aan via deze link!

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel