Inschrijven online 'Dag van het Werkplezier'

Het is voor iedereen belangrijk om aan je eigen duurzame inzetbaarheid te blijven werken. Of je nu werknemer of werkgever bent. Werkplezier ontstaat als je je talenten tijdens je werk optimaal kunt en mag inzetten. 19 november gaan we werkplezier met jullie vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Voor iedereen valt er iets te halen. Misschien heb jij op korte termijn ander werk nodig om weer plezier te ervaren of misschien is het vergroten van je netwerk en daarmee het toekomstperspectief op werk voor jou voor nu voldoende. Schrijf je snel in dan kunnen we het er samen over hebben!

Hoe schrijf ik mij in?

  • Hieronder staan alle sessies die worden aangeboden. Schrijf je per sessie in om een link te ontvangen.
  • Je ontvangt van ons een email met de bevestiging van je inschrijving.
  • Wij werken met MS Teams en Zoom.

Veel gestelde vragen

Wordt mijn werkgever op de hoogte gebracht?

Nee, bij de inschrijving weet alleen de organisatie die de betreffedende sessie geeft jouw gegevens. Deze worden niet aan derden verstrekt. Mocht dit nodig zijn, dan dien je zelf je werkgever te informeren.

Programma Dag van het Werkplezier

Hieronder vind je een overzicht van de sessies die exclusief worden georganiseerd voor de medewerkers van onze Leden van HR Netwerk De Verbinders.

10.00 - 11.00 uur    CREATIVE BATTLE

We openen ons event met een online Creative Battle georganiseerd door Inspiration Company. Creatief Denken is juist in deze tijd één van de allerbelangrijkste dingen die mensen nodig hebben en zouden moeten leren. We leven namelijk in een tijd waarin ons werk en leven sterk verandert. Dit brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee, maar juist ook nieuwe mogelijkheden. En om die mogelijkheden ook echt te realiseren, hebben we creativiteit en innovatiekracht nodig. In onze Creative Battle zullen we jullie uitdagen om op een nieuwe uitdagende manier naar het dagelijks werk te kijken, met als doel: meer werkplezier!

Let op: Hiervoor geldt een maximum van 75 deelnemers!

11.10 - 12.10 uur    VITAAL LEIDERSCHAP

Vitaliteit is een belangrijk thema. Veel bedrijven motiveren en ondersteunen medewerkers om hun (fysieke en mentale) gezondheid en werkplezier te bevorderen. Leidinggevenden hebben hier een belangrijke voorbeeldrol in. Maar hoe doe je dat? Wat is vitaal leiderschap en welke impact kun je genereren? Tijdens deze workshop geven we je inzicht in vitaal leiderschap en geven we je tips en tricks om de vitale leider te worden. Aangeboden door Seppworks, in bewegingbrengers.

11.10 - 12.10     SPRINGPLANKSESSIE

Kirsten van HR Netwerk de Verbinders zal in dit uur zoveel mogelijk mensen proberen te koppelen aan vacatures en kansen binnen het netwerk. Dus zoek je ander werk? Heb jij een specifieke vraag over een volgende stap, over het vergroten van je netwerk of heb je een leuke vacature bij één van de leden van het netwerk gezien? Schrijf je snel in dan maken we er werk van!

13.00 -14.00    MINDFUL WERKEN OP JE (THUIS)WERKPLEK

HELAAS JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN, DEZE SESSIE IS VOLGEBOEKT.

Natuurlijk kun jij, ook in deze turbulente tijden, met plezier werken. Zeker wanneer je goed voor jezelf zorgt, door telkens weer opnieuw de balans te bewaken én te vinden tussen inspanning en ontspanning. Met behulp van een aantal praktische tips en tools leer jij tijdens deze workshop om op je (thuis) werkplek je energiebalans te bewaken en op tijd bij te stellen. Deze sessie wordt verzorgd door Lucie van Boom Loopbaanadviseur en mindfulnesstrainer bij RegioEffect

14.10 - 15.10    NETWERKEN VIA LINKEDIN

Annemieke van HR Netwerk de Verbinders laat je zien hoe je op een effectieve manier je LinkedIn netwerk vergroot met als doel om sneller gevonden te worden voor nieuw werk en je professionele relaties te versterken.

14.10 - 15.10    SPRINGPLANKSESSIE

Kirsten van HR Netwerk de Verbinders zal in dit uur zoveel mogelijk mensen proberen te koppelen aan vacatures en kansen binnen het netwerk. Dus zoek je ander werk? Heb jij een specifieke vraag over een volgende stap, over het vergroten van je netwerk of heb je een leuke vacature bij één van de leden van het netwerk gezien? Schrijf je snel in dan maken we er werk van!

15.10 - 15.20    No Sweat guaranteed!

Een vitale dag bestaat niet alleen uit zitten en luisteren…. Daarom bouwen we een energieke ‘no sweat guaranteed’ workshop in. In 10 minuten stretchen we vele spiergroepen en het maakt iedere medewerker weer heerlijk fit en energiek.

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel