16 juni 2022; Ben jij er ook bij?!

Inschrijven 'Week van het Werkplezier'

Het is voor iedereen belangrijk om aan je eigen duurzame inzetbaarheid te blijven werken. Of je nu werknemer of werkgever bent. Werkplezier ontstaat als je je talenten tijdens je werk optimaal kunt en mag inzetten. Tijdens deze week gaan we jouw werkplezier vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Voor iedereen valt er iets te halen. Misschien heb jij op korte termijn ander werk nodig om weer plezier te ervaren of misschien is het vergroten van je netwerk en daarmee het toekomstperspectief op werk voor jou voor nu voldoende. 

Hoe schrijf ik mij in?

Hieronder staat de link voor het Loopbaanfestival. Eventuele bedrijfsbezoeken kun je bespreken bij de verschillende werkgevers die bij de arbeidsmarkt aanwezig zijn. Je ontvangt van ons een e-mail met de bevestiging van je inschrijving.

Programma Loopbaanfestival

Hieronder vind je een overzicht van de sessies die exclusief worden georganiseerd voor de medewerkers van onze Leden van HR Netwerk De Verbinders.

Loopbaanfestival

Start om 13.30 uur - 17.00 uur. Locatie het Civon Innovatiecenturm op bedrijventerrein de Dru in Ulft, Hutteweg 32.

Veelgestelde vragen

Wordt mijn werkgever op de hoogte gebracht?

Nee, bij de inschrijving kent alleen de organisatie die de betreffedende sessie geeft jouw gegevens. Deze worden niet aan derden verstrekt. Mocht dit nodig zijn, dan dien je zelf je werkgever te informeren.

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel