Inschrijven 'Week van het Werkplezier'

Het is voor iedereen belangrijk om aan je eigen duurzame inzetbaarheid te blijven werken. Of je nu werknemer of werkgever bent. Werkplezier ontstaat als je je talenten tijdens je werk optimaal kunt en mag inzetten. 18 november gaan we werkplezier met jullie vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Voor iedereen valt er iets te halen. Misschien heb jij op korte termijn ander werk nodig om weer plezier te ervaren of misschien is het vergroten van je netwerk en daarmee het toekomstperspectief op werk voor jou voor nu voldoende. 

Hoe schrijf ik mij in?

Hieronder staan alle sessies die worden aangeboden (Open Huis/Meeloop dagen/Loopbaanfestival). Schrijf je per sessie in om een link te ontvangen. Je ontvangt van ons een email met de bevestiging van je inschrijving.

Programma Loopbaanfestival

Hieronder vind je een overzicht van de sessies die exclusief worden georganiseerd voor de medewerkers van onze Leden van HR Netwerk De Verbinders. Vanaf heden zal dit aangevuld worden, het volledige programma is vanaf maandag 11 oktober bekend.

Loopbaanfestival 18 november 2021

Start om 12.30 uur. Locatie het Civon Innovatiecentrum, DRU Industriepark in Ulft, Hutteweg 32

Open dag VNOG  16 november. Tijd 10.00-14.00 uur

Wellicht weet je dat de Veiligheidsregio een belangrijke rol speelt in de bestrijding van de COVID-crisis. Op 16 november vertellen wij je graag wat we als Veiligheidsregio allemaal doen.
Maak kennis met het dagelijks werk van de brandweer. En laat je informeren over de andere de afdelingen zoals de GHOR, de meldkamer en Crisisbeheersing. Zij vertellen graag welke belangrijke rol ze spelen in de onze Crisisorganisatie.

Max 8 personen. Locatie: Apeldoorn Hoofdkantoor Europaweg en Brandweerkazerne Vosselmanstraat

Open dag Arriva  17 november. Tijd 13.30 uur

Meld je nu aan voor een rondleiding in de werkplaats van Arriva. Je kunt onze treinen van dichtbij bekijken en we geven een inkijkje over de technische details van de verschillende treinen. Tevens krijg je informatie over de mogelijkheden die er binnen onze organisatie zijn. Word jij onze nieuwe collega?  Onze rondleiding start op woensdag 17 november om half 2. Locatie: Pollaan 44 te Zutphen.

Wij maken gebruik van de CoronaCheck app.

Meeloopdagen bij onze leden

Op het loopbaanfestival, 18 november, is er de mogelijkheid om je hiervoor op te gegeven bij de stands van onze leden. Mocht je niet naar het loopbaanfestival komen, maar wel een kijkje in de keuken willen nemen, mail dan naar werkplezier@deverbinders.nl. Geef in deze mail je contactgegevens weer, in welke organisatie/functie je geinteresseerd bent en een korte motivatie.

Veelgestelde vragen

Wordt mijn werkgever op de hoogte gebracht?

Nee, bij de inschrijving kent alleen de organisatie die de betreffedende sessie geeft jouw gegevens. Deze worden niet aan derden verstrekt. Mocht dit nodig zijn, dan dien je zelf je werkgever te informeren.

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel