"We bieden een praktische tool om samen vóórbij het interne functiehuis te kijken."

Vooruitblik

Met “Vooruitblik” bieden wij organisaties een praktische tool om los te komen van het vaak zo dwingende “hier en nu”. Het is een manier om samen vóórbij dat interne functiehuis te kijken. Los van die geldende werving & selectieprocessen, CV’s en preoccupaties.

De DESTEP-methode
Door het bespreken van de krachtenvelden die de organisatie beïnvloeden (DESTEP-methode) brengen we systematisch de effecten en kansen op middellange termijn voor de organisatie in kaart. We blikken vooruit op de toekomst; waar staat de organisatie over 5 jaar? Hoe zien de diensten of producten er dan uit? En wat betekent dat voor de medewerkers? Met de inzet van “Vooruitblik” ontstaat als vanzelf een beeld over hoe de organisatie zich verhoudt tot de snelle technologische ontwikkelingen en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Uiteraard bieden we met “Vooruitblik”ook nieuwe denkrichtingen en mogelijke oplossingen.

Wanneer
De training wordt het hele jaar aangeboden. 

Wat levert het jou op?

“Vooruitblik” is een tool om bewustzijn te creëren over hoe jouw organisatie zich verhoudt tot de snel veranderende wereld. We weten dat alles begint bij bewustzijn; iets dat je niet onderkent kun je niet veranderen. Door bewustzijn ontstaat er ruimte (en hopelijk urgentie) om in de toekomst eens een andere keuze te maken. We weten immers dat kleine stapjes een groots effect kunnen hebben.

Kosten
Dit is een maatwerktraject. Aan de hand van een intake zullen wij bepalen wat voor uw organisatie het meeste oplevert en een offerte opmaken. Het bewustzijn wordt vergroot als er van alle geledingen een vertegenwoordiger aan tafel zit. Gemiddeld duurt een sessie 3 uur.

Aanmelden
Wil je deze training volgen? Schrijf je in en we nemen snel contact met je op.

De DESTEP-methode schematisch weergegeven.

Aanmelden Vooruitblik

Aanmelden
Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
(06) 226 97 977

Kirsten van Til
(06) 145 48 768

Contact

Als je jouw gegevens stuurt, bellen we je snel!

Versturen
Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

info@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2019 - realisatie StudioDubbel