De Verbinders achtergrond
Onderschat nooit de kracht van een 1e stap

Workshop: Klaar voor de Arbeidsmarkt!

De ontwikkelingen gaan snel en de krapte op de arbeidsmarkt zal mede onder invloed van technologische maar ook demografische ontwikkelingen alleen maar toenemen. “Onze kinderen” gaan straks banen krijgen die nu nog niet eens bestaan. Om hier creatief mee om te gaan is een andere mindset nodig; van werkgevers èn werknemers. We zullen meer moeten kijken naar talenten i.p.v. naar taken. Het biedt vele kansen! Doordat wij met ons ACE Netwerk een warm en gecommitteerd netwerk van werkgevers en stakeholders hebben weten we precies wat er speelt in de arbeidsmarktregio; wat is realistisch en wat niet. Wat zijn kansrijke beroepen en hoe kom jij daarvoor in aanmerking? “Hoe kan het wel?” is ons motto!

Dan nog te weten dat 70% van alle banen wordt vervuld via “het netwerk”. Dit geldt voor interne banen en externe banen! Want ook voor een leuke andere interne job helpt het als je strategisch kunt netwerken. Het is onze overtuiging dat netwerken altijd de snelste weg is naar nieuw werk. Van traditioneel solliciteren naar slim leren netwerken werkt altijd. Wij leren jouw medewerkers in deze workshop hoe ze dat doet. Of ze nu op zoek zijn naar een interne andere baan of buiten jouw bedrijf aan het oriënteren zijn.

In de workshop van 3 uur geven wij inzicht in hoe het werkt op de huidige (interne) arbeidsmarkt. Is een “commercieel” CV en up-to-date LinkedIn profiel alleen nodig als ze op zoek zijn naar ander werk? Wij laten zien welke tools ze kunt inzetten om nieuw werk te veroveren en geven ze een aantal “gouden” tips mee voor een recruiter-proof CV.

Euro 695,- excl. btw

3 uur

In Company (8-12 personen)

Kirsten van Til & Annemieke Rexwinkel

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2022 - realisatie StudioDubbel