De Verbinders achtergrond
Samen sta je sterker

Lidmaatschap voor dienstverlener

Zoals aangegeven is het netwerk voor werkgevers. Echter wij krijgen regelmatig de vraag van dienstverleners of zij ook lid kunnen worden. Dat kan, maar dan wel in een andere setting namelijk via de Kennisbank.

Er zijn verschillende dienstverleners die zaken doen met onze leden. En als een lid tevreden is over deze partij is het natuurlijk goed om dat te delen met de andere leden. Samen sta je sterker!

Er vindt met ons een kennismakingsgesprek plaats en er moet een basis van vertrouwen zijn. Wij hebben dit netwerk met zorgvuldigheid opgebouwd en dat willen wij niet beschadigen. Daarom moet je om lid te worden als van de kennisbank voldoen aan een één van de volgende voorwaarden:

 • Je doet reeds zaken met één van de leden van het netwerk
 • Je bent gevestigd in de regio Arnhem/Achterhoek/Liemers

De dienstverlener wordt lid van onze kennisbank. Dit houdt in:

 • Je beschikt over specifieke HR-kennis die van toegevoegde waarde is voor het netwerk
 • Je wordt lid op basis van je core-business
 • Onze deelnemers mogen je bellen voor gratis ’10-minuten’ vragen

Wat krijg je terug als deelnemer van de kennisbank:

 • Je bent aanwezig bij de netwerkborrel van de zomerbijeenkomst (juni) en de eindejaars bijeenkomst (december) en 2 meetings naar keuze waaronder de bijeenkomst waarbij je zelf evt. het kennisdeel vervult.
 • Je ontvangt 10 x per jaar de nieuwsbrief en de terugblik van de bijeenkomst met de leden
 • Je krijgt een stand aangeboden op het event van de Week van het Werkplezier en afhankelijk van het thema kun je ook nog een workshop verzorgen.
 • Op afroep wordt je uitgenodigd om het thema-deel van de bijeenkomsten met de leden te verzorgen.
 • Mocht je zelf een bijeenkomst verzorgen zullen wij deze delen in het netwerk via de nieuwsbrief
 • Je krijgt een vermelding op onze website
 • We zullen je via Social Media supporten binnen het HR netwerk maar natuurlijk ook hier buiten

Lidmaatschapskosten kennisbank € 2250,- per jaar excl. btw.

Deelnemer aan onze kennisbank:

 • RegioEffect
  • Mensen met behoud van zekerheid & geborgenheid dynamiek laten beleven in hun werkzame leven. Dat is onze missie! Wij helpen medewerkers binnen het onderwijs, zorg en welzijn, publieke of semi-publieke domein bij het vinden van een nieuwe uitdaging in hun loopbaan. Zowel vast als tijdelijk. En wij ondersteunen werkgevers die de duurzame inzetbaarheid van het personeel binnen hun organisatie willen vergroten. Tevens vullen we capaciteitsbehoeften in.
   Onze diensten richten zich op medewerkers en organisaties in het (semi-)publieke domein, het onderwijs en zorg en welzijn. Onze focus is om de verschillende domeinen met elkaar te verbinden. Zodat medewerkers ook ervaring kunnen opdoen in een andere werkomgeving. Binnen deze domeinen werken wij vanuit drie pijlers: het Duurzaam Inzetbaarheidscontract (contractovername met ABP pensioen), het verbinden van onder- en overcapaciteit en loopbaanbegeleiding.
  • Speciaal voor de aangesloten organisaties bij het HRnetwerk: medewerkers die een volgende stap willen zetten of een tijdelijke opdracht buiten de deur willen doen kunnen zich inschrijven in onze pool van professionals via Regio Effect.

Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel