De Verbinders achtergrond
Kennisbank

Kennisbank

Jij als deelnemer werkt natuurlijk met meerdere partijen samen. Dit juichen wij van harte toe omdat wij er in geloven dat je samen sterker bent! Bij deze partijen kunnen ook dienstverleners zitten waar jij specifieke kennis koopt. Als jij hier tevreden over bent horen wij dat natuurlijk graag, want deze partijen kunnen natuurlijk ook heel interessant zijn voor de overige leden. Soms gaat het om een intensieve samenwerking maar soms is de kennis zo specialistisch dat het prettig is dat je weet dat één van de andere leden al positieve ervaringen met deze partij heeft opgedaan. Dit scheelt jou weer een hele zoektocht en kennismakingsgesprekken. Deze dienstverleners nodigen wij van harte uit om lid te worden van de kennisbank.

Wel vinden wij een aantal zaken belangrijk voordat een partij wordt toegelaten aan de kennisbank. Natuurlijk vindt er met ons een kennismakingsgesprek plaats en moet er een basis van vertrouwen zijn. Wij hebben dit netwerk met zorgvuldigheid opgebouwd en dat willen wij niet beschadigen.

Om lid te worden als dienstverlener moet je voldoen aan een één van de volgende voorwaarden:

 • Je doet reeds zaken met één van de leden van het netwerk
 • Je bent gevestigd in de regio Arnhem/Achterhoek/Liemers

Als kennisbank-lid:

 • Heb je specifieke HR-kennis die een toegevoegde waarde heeft voor het netwerk
 • Word je lid wordt op basis van je core-business
 • Bieden wij exclusiviteit bieden op het vakgebied
 • Mogen de leden je bellen voor gratis ’10-minuten’ vragen

De volgende partijen zijn lid van de Kennisbank:

 • RegioEffect
  • Mensen met behoud van zekerheid & geborgenheid dynamiek laten beleven in hun werkzame leven. Dat is onze missie! Wij helpen medewerkers binnen het onderwijs, zorg en welzijn, publieke of semi-publieke domein bij het vinden van een nieuwe uitdaging in hun loopbaan. Zowel vast als tijdelijk. En wij ondersteunen werkgevers die de duurzame inzetbaarheid van het personeel binnen hun organisatie willen vergroten. Tevens vullen we capaciteitsbehoeften in.
   Onze diensten richten zich op medewerkers en organisaties in het (semi-)publieke domein, het onderwijs en zorg en welzijn. Onze focus is om de verschillende domeinen met elkaar te verbinden. Zodat medewerkers ook ervaring kunnen opdoen in een andere werkomgeving. Binnen deze domeinen werken wij vanuit drie pijlers: het Duurzaam Inzetbaarheidscontract (contractovername met ABP pensioen), het verbinden van onder- en overcapaciteit en loopbaanbegeleiding. 

   Speciaal voor de aangesloten organisaties bij het HRnetwerk: medewerkers die een volgende stap willen zetten of een tijdelijke opdracht buiten de deur willen doen kunnen zich inschrijven in onze pool van professionals via Regio Effect.

 • Trainingen De Verbinders
Onze gegevens

HR Netwerk De Verbinders

(06) 226 97 977
hrnetwerk@deverbinders.nl

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

hrnetwerk@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel