De Verbinders achtergrond
70% van de mensen die wij op weg helpen, vindt een andere baan die net zo goed -en soms zelfs beter- bij ze past. En nog in de regio ook!

"Je moet dringend bezuinigen op je vaste personeelskosten binnen jouw afdeling. Je doet je best maar je vreest dat het ondanks alle inspanningen toch een aantal fte’s gaat kosten. En je voelt wel aan dat de mensen die het betreft niet beschikken over de tools om snel ander werk te vinden. Hoe pak je dat aan?"

Hoe zou het zijn als wij, samen met jou, ervoor gaan zorgen dat jouw loyale collega’s, waar jij op korte termijn intern helaas geen passende werkplek meer voor hebt, een minstens net zo goede en misschien wel betere plek vinden bij een ander bedrijf in de regio? Gaaf toch! Wij bewijzen iedere dag weer dat het kan. Wij zijn Annemieke van Rexwinkel en Kirsten van Til.

Wanneer je werkt met ons, zorgen wij ervoor dat jouw mensen alles leren wat ze nodig hebben om naar een andere werkplek te komen. Iedereen die op zoek is naar ander werk, vanuit een loopbaanwens of een dreigende boventalligheid kan bij ons terecht.

Wij zijn arbeidsmarktexperts met jarenlange ervaring in de regio Arnhem en de Achterhoek. Als De Verbinders en als oprichters van het intersectorale werkgeversnetwerk ACE Arnhem/Achterhoek/Liemers zijn wij iedere dag bezig met het vergroten en het verzilveren van kansen op de arbeidsmarkt voor onze inmiddels meer dan 50 aangesloten werkgevers. We hebben dus zicht op actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en kansrijke overstap-beroepen.

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
(06) 226 97 977

Kirsten van Til
(06) 145 48 768

Klik hier voor onze voorwaarden

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief!

Versturen
Adresgegevens

Hanzepand
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2019 - realisatie StudioDubbel