De Verbinders achtergrond
Wij brengen jouw arbeidsmarkt mogelijkheden in kaart!

Wat zit er in het ontwikkeladvies?

  • Online Masterclass (2 uur); Wij leggen jou uit hoe de huidige arbeidsmarkt werkt en hoe je nieuw werk kunt veroveren. We behandelen de opbouw van je CV, een LinkedIn-profiel, het vinden van vacatures en hoe je kunt netwerken. Maar natuurlijk ook, hoe vinden werkgevers jou!
  • Arbeidsmarktscan; Deze scan berekent jouw arbeidsmarktpositie. Waar sta jij op de arbeidsmarkt? Je krijgt een objectief beeld van jouw kansen, mogelijkheden en alternatieven en de beste manieren om vactures te zoeken en te solliciteren. Deze scan is online en kun je thuis maken. Klik hier voor een voorbeeldscan.
  • Individuele coaching 4 uur (2x2 uur); Gericht op jouw arbeidsmarktvraag met daarbij de arbeidsmarktscan als basis (online).

Je kunt dit gratis ontwikkeladvies éénmalig aanvragen. Dit advies is te gebruiken voor het vinden van een nieuwe baan maar natuurlijk ook om te onderzoeken wat jouw interne loopbaanmogelijkheden zijn. Uiteindelijk gaat het om het vinden van jouw nieuwe werkgeluk! Wij zijn er klaar voor, jij ook?!

Met het invullen van onderstaand inschrijfformulier kom je op een wachtlijst. Zodra de subsidieportal open is (verwachting is 1-12-2020) zullen wij de aanvraag op volgorde aanmelden. Na toekenning van de subsidie kan het traject van start.

Inschrijfformulier subsidieregeling NL Leert Door!

Iedereen die op zoek is naar ander werk kan bij ons terecht. Het maakt niet uit waarom. Wij leren je hoe je snel en simpel kunt solliciteren; zelfs als je al lang geleden voor het laatst gesolliciteerd hebt. Wij zijn Annemieke Rexwinkel en Kirsten van Til.

Met onze kennis, ervaring en het netwerk dat wij om ons heen hebben vindt 70% van de mensen waar wij mee werken een nieuwe werkplek. Wij coachen jou ook graag op het vinden en verkrijgen van jouw unieke werkplek zodat je rust ervaart en werk weer leuk wordt!

Wij bieden geen garanties, maar wel een plan voor succes!

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2022 - realisatie StudioDubbel