De Verbinders achtergrond
Onderschat nooit de kracht van een 1e stap

Workshop: Strategisch Netwerken met LinkedIn

In deze workshop nemen wij de medewerker mee in de strategische wereld van LinkedIn. Wij gaan ze leren hoe ze met de juiste instellingen en focus een LinkedIn profiel voor hen kunnen laten werken. Hoe en waar je goede connecties vindt en vooral hoe ze door recruiters gevonden kunnen worden. Ook leren we ze, hoe ze slim vacatures kunnen vinden. Want door een slim (online-) netwerk te bouwen vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Maar ook leren we ze hoe ze vacatures zoeken, hoe ze op passende vacatures geattendeerd kunt worden en waar ze kennis kunnen halen en brengen in verschillende vakgroepen'.

Voor deze training is het belangrijk dat:

  • Het is belangrijk dat het LinkedIn profiel gevuld is (Persoonsgegevens/Werkervaring/Opleidingen/Cursussen/Vaardigheden).
  • Om van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken binnen LinkedIn, dienen er minimaal 50 connecties te zijn (geen uitstaande verzoeken).
  • Om focus aan te kunnen brengen in het LinkedIn profiel is het belangrijk dat de medewerker weet wat zij/haar sterke kanten zijn waarmee ze willen werken en wat er in de nieuwe functie zeker terug moet komen.
  • De medewerker zijn eigen Laptop meeneemt naar de training (geen ipad i.v.m. de beperkte mogelijkheden).

Mochten jouw medewerkers nog geen ervaring met LinkedIn hebben, dan kunnen we voorafgaand een workshop de Basis van LinkedIn verzorgen. Dan gaan we gezamenlijk een aanzet maken tot het vullen van het profiel. Voor deze training geldt dezelfde duur, aantal personen en prijs.

 Euro 695,- excl. btw

3 uur

In Company (4-6 personen)

Kirsten van Til & Annemieke Rexwinkel

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2023 - realisatie StudioDubbel