De Verbinders achtergrond
We bieden een praktische tool om samen vóórbij het interne functiehuis te kijken.

Ticket naar Werk (Outplacement/Re-integratie)

Voor wie?

Je bent een periode afwezig geweest door ziekte en bent nu weer zover hersteld dat je langzaam weer aan het werk kunt. Bij je huidige werkgever is er helaas geen passende werkplek meer voor jou dus je krijgt begeleiding om extern aan het werk te gaan. Dit heet spoor 2. Of je zit al een tijdje in de WW en wordt begeleid vanuit je vorige werkgever om weer te gaan re-integreren op de arbeidsmarkt. In beide gevallen is dit een heel spannende tijd voor je die je soms misschien ook wat onzekerheid geeft over je toekomst. Snappen wij heel goed. Wij bieden jou intensieve begeleiding met praktische hulp zodat je die nieuwe passende werkplek in de regio vindt.

Wat levert het je op?

 • Plan van aanpak voor je een effectieve re-integratie op de arbeidsmarkt.
 • Stilstaan bij jouw ‘rouwproces’.
 • Focus op je interesses en competenties en een vertaling daarvan in kansrijk werk.
 • Persoonlijke arbeidsmarkt helder in kaart.
 • Deskundige en praktische hulp zodat jij weer beschikt over alle benodigde, actuele sollicitatie-tools. Denk aan een recuiterproof CV, een pitch, een optimaal LinkedIn-profiel en een warm netwerk om je doel mee te behalen.
 • Je weet hoe je zelfstandig een slimme LinkedIn- strategie kunt voeren.
 • Coaching in het (leren) netwerken - online en ‘in real life’.
 • A tot Z hulp bij je sollicitaties; denk aan je motivatiebrief, voorbereiding van de sollicitatiegesprekken en evaluatie.
 • Beroepen-database met arbeidsmarktkans, alternatieve beroepen & vacaturebank blijft een jaar tot je beschikking.
 • 70% van alle mensen waar wij mee werken vindt binnen het traject ander werk!
 • Al onze energie en warme werkgevers-netwerk zetten wij graag in voor jou.

Voor werkgevers

Dit outplacementtraject is een goede ondersteuning bij een re-integratietraject. Echter, wij zijn geen casemanagers. Wij zijn arbeidsmarkt-trainers. De verantwoordelijkheid van het traject blijft bij u als de werkgever. Wij begeleiden jullie medewerker in het vinden van passend werk maar garanderen vanzelfsprekend geen nieuwe baan. Wij voorzien jullie van een kort voortgangsverslag elke 6 weken welke kan worden toegevoegd aan het (poortwachter-)dossier. We maken een plan van aanpak en deze blijven we tijdens het traject volgen zodat we goed blijven aansluiten op de (persoonlijke) doelstellingen. Na afloop stellen wij een eindevaluatie met aandachtspunten voor de toekomst op naar aanleiding van het eindgesprek. De gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Doetinchem (Hanzestraat 33).

Praktische Informatie

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Er moet wel een klik zijn natuurlijk! Ticket naar Werk’ heeft een doorlooptijd van 6 maanden met ongeveer 12 sessies (variërend van 1 tot 4 uur). Daarnaast hebben we tussentijds, in ieder geval wekelijks, contact met de cliënt via de telefoon, mail, LinkedIn of Whatsapp om de voortgang erin te houden èn eventuele (interne) belemmeringen te bespreken.

We werken tijdens deze training met de LINC, de meest gebruikte Interesse-en Competentievragenlijst voor beroepskeuze en loopbaan oriëntatie. Slimme algoritmes leiden je naar verassende mogelijkheden! Tevens wordt vaak als start van dit traject gebruik gemaakt van Facet5, dit zit niet bij het traject in maar kan wel versneld een goed beeld geven van de persoonlijkheid van de medewerker en een passende werkomgeving.

Euro 4.250,- excl. btw

6-9 maanden

Online of Hanzestraat 33, Doetinchem

Kirsten van Til & Annemieke Rexwinkel

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2024 - realisatie StudioDubbel