De Verbinders achtergrond
Onderschat nooit de kracht van een 1e stap

Springplank Sessie

Voor wie? 

Je wilt je verder ontwikkelen maar je zou wel eens inzicht willen in welk werk en/of welke branche er nog meer bij je past. En is dat ook kansrijk? Je zit prima op je plek nu maar stel je voor dat je contract toch niet verlengd wordt? Dan is het wel veilig idee om een plan B te hebben! Misschien moest je ook maar eens intern gaan netwerken om te onderzoeken welke verborgen kansen er nog voor jou bij je huidige werkgever zijn? Je zoekt wel eens tussen de vacatures maar al die verschillende functie-namen… wat past wel en wat past niet?

Wat levert het je op?

  • Inzicht in jouw interesses en competenties.
  • Een heldere vertaling van jouw interesses en competenties naar kansrijke beroepen (en opleidingen) met bijbehorende vacaturebank.
  • Met behulp van ons werkboek en huiswerkopdrachten vergroot je het inzicht in jezelf. Jij bepaalt jouw doel en we formuleren samen de acties om deze te bereiken.
  • De slimme algoritmes leiden je naar verrassende mogelijkheden.

Praktische Informatie

Dit is een volledig online traject. Wij bieden jou die springplank naar nieuw inzicht met behulp van de LINC-vragenlijst; de meest gebruikte Interesse-en Competentievragenlijst voor beroepskeuze en loopbaan oriëntatie. We gaan samen jouw interesses en vaardigheden bespreken en vertalen naar passende functies en werkzaamheden met toekomstperspectief. Met ons werkboek en huiswerkopdrachten vergroot je het inzicht in jezelf. Je stelt jezelf een doel en we formuleren samen de acties om je doel ook daadwerkelijk te bereiken.

Euro 450,- excl. btw

2 x 1,5 uur individuele online coachingssessies

Online

Kirsten van Til & Annemieke Rexwinkel

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2024 - realisatie StudioDubbel