De Verbinders achtergrond
Adem in, adem uit! We zien je, we gaan je helpen. Het komt goed.

CV & LinkedIn Coaching

Als arbeidsmarktexperts met een groot gecommitteerd netwerk in de arbeidsmarktregio’s Arnhem & Achterhoek beschikken wij over alle kennis die jij nodig hebt om op de juiste manier op de juiste werkplek te komen!

Herken jij dit?

  • Je hoeft niet persé nu al ander werk maar je weet niet zeker of je deze baan tot aan je pensioen kunt en wilt uitoefenen. Het lijkt je verstandig om in ieder geval een goed CV en LinkedIn profiel te hebben voor het geval dat het straks wel nodig is.
  • Je CV is al niet meer bijgewerkt sinds je in je huidige baan bent begonnen. Dat is nu 8 jaar geleden. 
  • Al die gave projecten waaraan je hebt meegewerkt staan niet op je CV omdat het simpelweg niet past in dat hippe template dat je gebruikt. Dat template is belangrijk voor je want ‘iedereen’ zegt dat dat je CV op moet vallen!
  • Je bent op zoek naar ander werk en iedereen zegt dat je ‘op LinkedIn moet’ om te netwerken. Maar je hebt geen idee hoe LinkedIn werkt. Eerlijk gezegd zie je er als een berg tegenop. Al die onbekende mensen die willen linken met je. Nee, dat is niets voor jou.
  • Eerlijk? Je hebt wel een profiel; ooit in een ver verleden aangemaakt toen je nog ergens anders werkte. Maar je doet er niet veel mee. Al die connectieverzoeken van mensen die je ooit een keer gesproken hebt… wat is daarvan nu de meerwaarde?

Hoe zou het voor jou zijn als…

  • We voor jou een overzichtelijk en ‘recruiterproof’ CV maken waar jouw vakkennis 100% vanaf knalt! 
  • Je straks een CV hebt dat de taal spreekt van het werk en de wereld waar jij naar toe en waar al je verborgen bekwaamheden helder op tot uitdrukking komen.  Een CV waarvan een werkgever dus denkt: “Die MOET ik spreken!”
  • We stap voor stap met jou gaan zorgen voor een perfect LinkedIn profiel dat voor jou werkt! Want een LinkedIn profiel hebben is iets heel anders dan hem ook daadwerkelijk slim gebruiken
  • Je leert hoe je JOUW vacatures op LinkedIn vindt maar nog beter…je leert hoe je door recruiters gevonden wordt!
  • We onze regionale arbeidsmarktkennis inzetten om jouw kansen helder in kaart te brengen en je op weg te helpen?

Euro 1195,- excl. btw

2 dagdelen, individuele sessies inclusief huiswerk en voorbereiding

Online of Hanzestraat 33, Doetinchem

Kirsten van Til & Annemieke Rexwinkel

Onze gegevens

Annemieke Rexwinkel – Pelgrom
06 - 22 69 79 77

Kirsten van Til
06 - 14 54 87 68

Klik hier voor onze voorwaarden

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze trainingen, gratis masterclasses, events. Je ontvangt van ons periodiek een nieuwsbrief en kunt je altijd weer uitschrijven als je dat wilt.

Volg ons ook op social media

Adresgegevens

De Verbinders
Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

Kamer van Koophandel 74557386

team@deverbinders.nl
www.deverbinders.nl

© 2023 - realisatie StudioDubbel